Instructievideo’s

Aanmaken persoonlijk account

Om gebruik te maken van de vakinformatie uit uw abonnement is het nodig om in te loggen. Daarnaast kunt u met een persoonlijk account gebruik maken van handige functionaliteiten, zoals het instellen van attenderingen. In deze instructiefilm geven we u hier graag meer informatie over zodat u optimaal gebruik kunt maken van de services bij een persoonlijk account.

Naar boven

Uitgebreid zoeken

Met de uitgebreide zoekfunctionaliteit heeft u meer opties bij het zoeken naar specifieke informatie. Zo kunt u bijvoorbeeld op data zoeken of kiezen in welk rechtsgebied u de informatie nodig heeft. In deze instructiefilm geven we u hier graag uitleg over zodat u optimaal gebruik kunt maken van deze zoekfunctionaliteit.

Naar boven

Document lezen en functies

We bieden u enkele services om het lezen van een document te vergemakkelijken. Binnen een uitspraak kunt u bijvoorbeeld direct navigeren naar de samenvatting of zoeken op specifieke woorden. In deze instructiefilm geven we u hier graag uitleg over zodat u nog sneller de juiste informatie kunt vinden.

Naar boven

Binnen en buiten abonnement

Wanneer u bent ingelogd krijgt u eerst alleen de resultaten te zien die bij uw abonnement horen. Daarnaast tonen we u ook de resultaten uit de gratis toegankelijke collecties en resultaten die niet bij uw abonnement horen. In deze instructiefilm geven we u hier graag uitleg over zodat u de voor u relevante informatie kunt vinden.

Naar boven

Aanmaken van dossiers

Met een persoonlijk account is het mogelijk om een dossier met verschillende documenten en artikelen aan te maken. In deze instructiefilm geven we u hier graag uitleg over zodat u de voor uw belangrijke informatie bij elkaar kunt bewaren.

Naar boven

Aanmaken van attenderingen

Met een persoonlijk account is het mogelijk uw attenderingen in te stellen. Met een attendering blijft u via een e-mail op de hoogte van alle nieuwe informatie over een bepaald onderwerp. In deze instructiefilm geven we u hier graag uitleg over zodat u op de hoogte blijft van de voor u belangrijke informatie.

Naar boven